Friheten med en blogg är helt fantastisk! Jag kan skriva om precis vad jag vill, det jag känner är viktigt för mig just nu i stunden. Vilket privilegium! Men om jag bara skriver för min egen del så skulle jag lika gärna kunna skriva dagbok och gömma den i skrivbordslådan. Poängen med en blogg är att det finns någon i andra änden som läser, reflekterar och håller med eller inte. Som bloggläsare kan du välja att antingen bara läsa eller att också vara aktiv och kommentera. Min förhoppning är förstås att många väljer att vara aktiva läsare!

Du är alltid välkommen att tycka till och påverka. Vad tycker du är intressant och viktigt? Om du har några idéer eller önkemål kring ett särskilt tema i bloggen, lägg gärna upp en kommentar. Och tack för alla kommentarer och feedback jag fått hittills, både i och utanför bloggen!