Januari är till ända och det är dags att fundera på vad som hänt under månaden. Och det känns spontant som att det hänt en hel del! Januari är ofta en månad när det händer mycket. Den innehåller till att börja med ett antal helgdagar och vi firar två födelsedagar i familjen. Så rent socialt är det en trevlig och intensiv månad. På miljöfronten har det också hänt lite saker.

  1. Jag firade ett år som bloggare. Vem hade trott det för 13 månader sedan? Mina förväntningar när jag började blogga var minst sagt vaga, men nu vet jag vad jag vill och vad som är viktigt för mig. Jag trivs med det jag gör och vår nya livsstil helt enkelt!
  2. Januari har också bestått av flitigt bussresande. Jag är helt tillbaka med att åka buss till och från jobbet och stortrivs med det!
  3. Jag har ”kommit ut” som pragma-vegetarian, d.v.s. jag äter så vegetariskt det bara går i en familj där 3/4 är kött- och fiskätare. I undantagsfall kan jag äta både kött och fisk, men när jag själv kan välja är det 100% vegetariskt som gäller.
  4. Månaden som gått har också inneburit en seriös inventering och rensning av matförråden. Det möjliggjorde äntligen att frysboxen kunde frostas av. Initiativet fortsätter under februari för det finns mer att ta av.

Summa summarum: Det har varit en mycket bra första månad av år 2013. Jag ser fram emot fortsättningen …