”Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är bloggens födelsedag. Hurra, hurra, hurra!”

Ja, så är det faktiskt. Idag är det precis ett år sedan jag publicerade det allra första inlägget. Då hade jag ganska vaga funderingar kring vad jag egentligen ville med mitt bloggande.

Idag ett år senare sitter jag och skriver detta inlägg, nr 517. Tänk att det blivit så många! Jag kan se tillbaka på ett år med stora förändringar i familjens livsstil vad gäller ekologisk mat, köttkonsumtion, bakning, odlingar och hur vi transporterar oss. Bloggandet har varit en katalysator och en sporre att hela tiden lära mig mera och försöka bli bättre. Det är också väldigt roligt att se att antalet läsare ökar och vilken stor geografisk spridning det är. Bloggen har förstås flest läsare i Sverige, men får även besök från t.ex. USA, Tyskland, Finland, Italien och Nya Zeeland. Tack alla läsare!

Nu ser jag fram emot nästa spännande år med nya lärdomar och utmaningar!