Något som jag verkligen inte tycker om är att sy. Det är inte det att jag inte kan, men jag gillar det inte. Och det man inte gillar att göra tenderar man ju att skjuta upp. Länge … Nu är det rätt länge sedan jag köpte fint linnetyg för att ha till mina jäskorgar, men det har bara blivit liggande. Till sist fick jag i alla fall tummarna loss att klippa till bitarna och lämna över dem till en bussig väninna som lovat, också för länge sedan, att kanta dem. Och när jag kom till skott så fixade hon det på nolltid. Synd bara att min ledtid var så lång …

Så nu har jag rejält linnetyg i jäskorgarna istället för sladdrigt bomullstyg. Vackert blev det också. Vackra bröd förtjänar ju vackra jäsdukar. Supernöjd och glad är jag. Tack kompis!

Jasdukar
Vackra jäsdukar!

 

Finabrodfina jasdukar
Vackra bröd vilar vackert!