Inne på andra semesterveckan njuter jag av ledigheten, färre måsten och överskott på tid. Eller? Sedan jag började nytt jobb i januari har jag haft mycket att göra och längre restid har också inneburit att fritiden krympt. Men nu är jag ju ledig. Varför känner jag då att tiden inte räcker? Vi försöker hitta tid att umgås med våra vänner och det innebär att alla tittar djupt i sina kalendrar och letar febrilt efter luckorna. I bästa fall hittar vi en tid när alla kan. Kanske t.o.m. i år …

Visst har jag många intressen som tar tid. Sommar innebär att jag spenderar mycket tid i trädgården med mina odlingar och jag spelar golf så mycket jag hinner och orkar. Men det finns så mycket annat man vill hinna gör när man är ledig. Göra trevliga utflykter. Hälsa på släkt och vänner. Äta gott. Njuta av en god bok. Slappa i solstolen.

Måste sluta nu. Maken stressar mig med att avsluta packningen. Bilen är strax redo för avfärd till Gotland där vi ska tillbringa en långhelg. Vi har semester …

Ursäkta vad är klockan