Idag var det dags igen att fylla på matförråden för kommande 14-dagarsperiod. Det passade därför helt perfekt att Fiskbilen kom på förmiddagen medan vi fortfarande satt och planerade menyn. Dessutom var det helt tomt i frysen på fisk. Vi köpte därför vår vanliga ranson av 5 kg MSC-certifierad torskrygg och 2,5 kg spätta. Extra glad blev jag när det även fanns MSC-certifierade oskalade räkor. Det har jag inte hittat tidigare. Jag vet dock inte varför jag var så dum så att jag bara köpte 1 kg. Hur tänkte jag nu? Förvisso är det rätt fullt i frysen nu med all fisken plus den halva dovhjorten som vi köpte för några veckor sedan. Men ett kilo räkor till hade jag ju kunnat trycka in …

Vi får väl helt enkelt hia oss tills Fiskbilen kommer nästa gång, förmodligen i juli. Tills dess finns det gott om god fisk att bjuda familjen på. Väldigt praktiskt är det att få fisken levererad hem så här. Helt billigt är det inte i kronor räknat, men det känns bra att handla grön fisk!

Fina fisken