Nu är min nya hemsida uppe! Många av mina inlägg här i bloggen handlar om mat. Inte så konstigt för mat är ju faktiskt livsviktigt. Men att samla recept i en blogg av detta formatet är inte så praktiskt, så jag kom på idéen att göra en särskild sida där jag samlar alla klimatsmarta recept.

Min nya sida heter ”klimatglad”, ett ord som egentligen består av tre andra ord;  klimat, glad och matglad. Alla fyra orden är viktiga i min vardag och inte minst kring vad jag handlar och äter.

Stort tack till min webmaster, maken alltså! Själv är jag mest intresserad av att jobba med själva innehållet så jag behöver all hjälp jag kan få med det tekniska kring hemsidan. Fortfarande är det mycket work-in-progress. Jag har bara hunnit lägga upp ett fåtal recept. Men det kommer mera …

Välkomna att läsa http://klimatglad.se/!

klimatglad3