Vi behöver en kick för att bli flitigare att åka buss igen. Den senaste tiden har det blivit rätt mycket bilåkande eftersom maken och jag nu jobbar nära varandra och dessutom har behövt bilen till diverse olika ärenden på eftermiddagarna. Dock har vi inte fallit för frestelsen att åka i varsin bil. Behöver vi dela upp oss åker en av oss buss.

Men nu hoppas jag på bättring. Sex stycken Sommarkort är nu beställda till familjen. Jag och maken kommer använda dem för att ta oss till och från jobbet under halva juni och halva juli. Dessutom hoppas jag att vi kommer att ta tillfället i akt att göra lite utflykter med buss under semestern. Kortet gäller i hela Skåne och är snabbt intjänat. Ungdomarna kommer säkerligen använda sina kort flitigt denna sommaren också.

Skånetrafiken har en bra deal med sommarkortet för 525 kr om man beställer på deras hemsida. Om man gör sig omaket att besöka ett av deras försäljningsställen får man betala fullt pris på 550 kr.  Trevligt att det lönar sig att vara lat!