Jag signalerade för några veckor sedan att jag har något nytt på gång. Det jag dock underskattade var tiden det tar att få min nyhet på plats. Fortfarande är jag inte färdig, men nu kan jag inte hålla mig längre utan måste bara berätta vad jag har på gång!

Mycket av det jag skriver handlar ju om mat, helt enkelt därför att mat är livsviktigt och definitivt hamnar i fokus när vi pratar klimat och miljö. Dessutom gillar jag verkligen mat, både att laga och att äta. Även om jag lagar mat med ett klimat- och miljöfokus så är det lika viktigt att den är god, vacker och nyttig.

Därför kommer jag snart lansera en ny hemsida där jag kommer att lägga upp alla mina favoritrecept på god och klimatsmart mat. Sidan är i princip färdigkonstruerad och nu gäller det att fylla på med recept. Och det tar lite tid …

Samtidigt byggdes inte Rom på en dag så jag tänkte faktiskt publicera sidan rätt snart så får innehållet byggas på efter hand. Detta är ju trots allt en hobby och inte ett arbete, så saker måste få ta lite tid. Snart är det dags!