Idag tog jag en promenad ner på stan för att köpa fin ekologisk såjord i trädgårdsbutiken. På gamla Skåneplantor, numera Plantagen, som jag inte är överdrivet förtjust i eftersom deras fokus verkar vara allra minst just på växter finns det inte sådant att köpa. Och nu börjar det ju verkligen bli dags att sätta igång och planera årets odlingar. Jag har en mängd olika spännande fröer som jag fått av en klasskamrat och längtar verkligen efter att komma igång. Imorgon kanske jag hinner så den första omgången!

Jag passade också på att köpa tre nya sorter ekologisk sättpotatis, Casablanca, Maris Peer och Lady Balfour. De ligger nu i vardagsrumsfönstret för att komma igång och gro lite lagom innan det är dags för utplantering. Förhoppningsvis betydligt tidigare än förra året. Våren är varmt välkommen, jag är redo!

Redo