När jag tittade in i förrådet förra veckan hittade jag en hel del sportprylar som står oanvända. En del har stått där en kortare tid, andra har stått där länge.  Jag utgår ifrån att jag inte är särskilt unik i detta avseende …  Men jag är rejält trött på att härbärgera en massa grejor som jag varken använder nu eller planerar att använda i framtiden.

Nu gjorde jag slag i saken och rensade ut mina skidor som jag inte kommer använda fler gånger. Det känns som att jag har lagt skidåkning på hyllan. Skulle jag mot förmodan åka igen så får jag hyra ett par. Och då skulle jag dessutom välja ett lite kortare par. Mina skidor var aningen för långa, vilket varit lite småirriterande. Efter en annons på Blocket bytte mina skidor hastigt och lustigt ägare. Någon annan får glädje av dem och jag har färre prylar att förvalta. Ett antal tennisracketar som stått oanvända sedan jag slutade spela för 5-6 år sedan fick jag sålda på samma sätt. Golfklubborna däremot behåller jag, för dem använder jag ju verkligen!

Och det känns bara så skönt att antalet prylar sakta men säkert krymper!

Rensa förrådet