Jag vet inte vad det beror på. Om det är det tunga novembermörkret och regnet eller helt enkelt det faktum att jag gjort glögg inför årets adventsfirande som gjort mig så våldsamt sugen på pepparkakor. Jag har de senaste gångerna jag har handlat fullkomligt dammsugit butikerna i jakten på ekologiska pepparkakor. Men tyvärr har jag kammat noll hittills. Visst fanns det väl ekologiska pepparkakor förra året?

På Malmborgs på väg hem från jobbet idag hittade jag i alla fall något helt annat intressant under min fruktlösa pepparkaksjakt, nämligen ekologiska Finn Crisp. Så nu kan det i alla fall bli lite extra klimatsmarta ostbrickor framöver. Finn Crisp är absolut mitt favorittillbehör till dessa.

Och när det gäller pepparkakor så återstår bara att jaga vidare. Finn Crisp till glöggen funkar ju inte så bra . Kanske nappar det på Coop. To be continued …

Finncrisp