Mitt projekt med att rensa ut bland alla prylar har stått lite still ett tag. Vi gjorde ett ryck senast i samband med att vi fräschade upp köket. Resultatet av det blev lite färre skåp i köket. Men det löste sig enkelt eftersom dottern flyttade hemifrån och behövde en hel del prylar. Sedan dess har det som sagt inte hänt så mycket. Men nu i helgen packade jag ihop ett antal lådor med kläder, sportprylar, böcker m.m. och åkte på bakluckeloppis. Bortsett från att det var lite kallt att stå där så var det trevliga timmar. Jag som är väldigt frusen hade två tjocktröjor plus jacka och stirrade förundrad på en karl bredvid som hade shorts och piké. Tala om att man har olika sorters inbyggd termostat.

En 50-tal bilar hade slutit upp och det kom en jämn ström av besökare. Jag fick sålt en del och de prylar som bara stått och samlat damm hemma hos mig kan nu göra någon annan glad. En pappa köpte mina badmintonracketar och kom en stund senare förbi och visade glatt upp badmintonnätet han hittat hos en annan försäljare. Sommaren verkar vara räddad för den familjen!

Det är kul att se så många säljare och köpare. Att köpa begagnat är ju ett bra alternativ både för miljön och för plånboken. Att sälja sina saker på loppis är också extra kul. Man träffar ju så mycket trevliga människor!

Bakluckeloppis