En stor fördel med att åka buss till och från jobbet är att jag då ibland ägnar mig åt lite ekoshopping på stan. Idag skulle jag hämta ut mitt pass på polishuset och då passade det ju alldeles utmärkt att också gå förbi Tant Gurka och shoppa lite. Jag brukar hitta lite roliga saker där som jag inte får tag på i andra affärer. Dagens ekofynd var bl.a. julmust, Saltås rågsikt och den mycket goda getosten som jag  alltid köper när jag är där.

Jag passade också på att utnyttja dealen ”Köp en, betala för två”. Till min mor köpte jag en låda med ekologiska godsaker som hon ska få i julklapp (skvallra nu inte för henne … 🙂 ). En del av presenten är ett bidrag till verksamhet i Indien och Bangladesh som stödjer övergång till att odla sorgum och hirs istället för ris som är mycket mera resurskrävande. Detta som ett led i ett rå bukt på fattigdom och svält i dessa länder. Det blev väl en fin julklapp till mor!

 

 

 

 

 

 

Dagens ekofynd