… men som alltid när jag hamnar i en Coop-butik (vad jag saknar vår lokala butik som klappade igen för några år sedan) hittar jag en massa kul. Så planerade 200 gram Änglamarks rökt lax till påskbordet blev dessutom frukt och grönt, korv, revbensspjäll, kyckling, riven ost och lite annat smått och gott. Sådana ekovaror som jag inte hittar i de butiker i närområdet som jag oftast handlar i. Två rejält tunga kassar blev det att kånka hem på bussen. Måste försöka planera in regelbundna shoppingturer till Coop när jag är bilburen. Det blir numera alltför sällan för det känns onödigt att köra in till stan när det vimlar av livsmedelsbutiker där jag bor. Men som sagt tyvärr inget Coop!

Bara lite lax
En massa gott till påskbordet! En extra tilldelning kött blir det till familjen efter mycket vegetariskt på sistone.