Idag när jag besökte Coop Konsum i centrala Lund kände jag verkligen hur mycket jag saknar vår gamla Konsumaffär hemma. Änglamarkprodukterna var de allra första jag stötte på när jag började handla ekologiska varor, till att börja med i blygsam skara. Fortfarande, även om både I love Eco och Garant kommer starkt med sina ekologiska sortiment, känns det som att Änglamark ligger steget före.

Ett trevlig fynd jag gjorde idag var färsk kycklingfilé från Bosarp som säljs under namnet Änglamark. Tidigare har jag bara sett den på Green. Jag köpte även lax som var huvudanledningen till besöket på Konsum. Finfina clementiner gjorde mig också glad samt lite andra ostsorter än de vi annars köper. Väl värt ett besök!

Det får bli framöver att vi någon gång ibland storhandlar på Konsum istället för på Willys. Det är lite längre att åka, men kan vi handla ännu fler ekologiska varor så är det nog värt det!

Jag saknar Änglamark!