De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska, både på jobbet och privat. Det har blivit mindre tid att planera och leva sunt. Förvisso har vi handlat lika ekologiskt som vi brukar, men vi har ätit en hel del ute istället för hemma. Ägnar man en hel lördag åt ideellt arbete så finns det helt enkelt inget utrymme eller ork att fixa mat också. Det har blivit att jag fått bita ihop och äta skräpmat, till och med hamburgare har slunkit ner. Och det känns verkligen inget vidare.

När det har varit mindre tid att laga bra mat hemma har det också blivit sämre möjligheter att ta med matportioner till jobbet. Inte har jag haft tid att baka heller. Illa!

Men nu hoppas jag att det vänder. På söndag ska jag göra en ordentlig veckoplan och se till att vi lagar bra mat hela veckan och gör matportiner att ta med till jobbet. Dessutom är en bröddeg på gång. Förhoppningsvis är jag ”back on track” igen!