När vi lämnade vårt hus i januari och tillfälligt flyttade in i lägenhet visste vi inte hur tillfälligt detta boende skulle bli. Vi har ju letat hus länge och mängden objekt som uppfyller våra önskemål är relativt begränsat. Men nu har vi hittat huset som har precis det vi önskar. Lite onödigt stort, men välplanerat och lagom stor trädgård och de biytor som ger plats för snickarrum och odlingsintresset. Och framför allt finns det utrymme i trädgården att bygga det växthus som jag alltid drömt om! Och vi ska för första gången bo en bit ut på landet, men ändå inte mer än 10 minuter från en tågstation. En perfekt lösning.

Att först flytta till lägenhet har fått oss att på allvar rensa bland alla våra grejor. Downsizing är nyttigt! Vårt nya boende är ungefär dubbelt så stort som vi har nu, men betydligt mindre än vårt förra hus. Viktigt alltså att inte gå i fällan att börja ”fylla på” igen. 🙂

Flyttlasset kommer att gå i mitten på maj så det kommer att gå att odla en del redan i år. Jag som mer eller mindre räknat bort det här odlingsåret. 🙂 Men nu jag inhandlat fröer och det ligger potatis i köksfönstret för att planteras ut det första jag gör. Vad vi längtar!

Kontraktet är påskrivet och fröna har kommit

Sättpotatisen inhandlad och ska få ligga i köksfönstret och förgro. Tidig Casablanca och sen Asterix