Det gror för fullt i mina sålådor. Och snart är det dags att börja skörda! Inte ur sålådorna förstås, men jag fick en idé häromdagen om hur vi snabbt kan få något färskt och grönt att äta. Groddar! Sagt och gjort, jag gick in i hälsokostbutiken och köpte en groddlåda i två nivåer, en sådan som var jättepopulär för 30-40 år sedan. Nostalgi! Lite frön och linser lades i blöt och om några dagar så kommer vi förhoppningsvis ha färska groddar att äta.

Jag börjar känna mig lite otålig nu, vill komma igång på riktigt i trädgården. Maken köpte en laddning nya pallkragar i veckan. Igår var det lite väl kallt att hålla på ute, men idag har vi ägnat oss att preparera dem med olja och färg. Förhoppningsvis kan de komma på plats snart och sedan är det dags att så på friland och plantera ut första omgången plantor. Våren är en härlig tid!