Det är så gott med kaffe! Särskilt efter maten sitter en kopp kaffe som en smäck. Mitt fönster för att dricka kaffe sträcker sig numera ungefär fram till kl. 15. Efter det får jag problem med nattsömnen och kan i värsta fall inte sova alls. Och inte ens det godaste kaffe i världen uppväger en sömnlös natt. Tyvärr kan jag därför inte njuta av en kopp kaffe efter en god middag längre. Kan verkligen sakna den pricken över i:et!

På jobbet blir det en hel del kaffe på förmiddagarna. Det gäller ju att passa på! Efter att ha ätit den medhavda lunchen är det extra gott att ta en kopp. Ibland unnar jag mig en kopp riktigt kaffe från caféet istället för det vanliga automatkaffet. Lite vardagslyx, helt enkelt. Det mindre bra med finkaffet är att det serveras i engångsmuggar, eller fulmuggar skulle man kanske kalla det. Jag funderar faktiskt på om jag skulle köpa mig en termosmugg och ha på jobbet för dessa tillfällen. Det kan ju bli rätt många muggar på ett år. Eller är jag bara töntig nu …

Finkaffe i fulmugg