Under den sista månadens bloggtystnad orsakad av en laptop som behövt kureras och allmänt dåligt med tid har det verkligen hänt en hel massa saker. Inte konstigt att jag haft ont om tid …

En av de trevliga saker som hände var att jag fyllde 50 år. Ja, det är faktiskt väldigt trevligt att fylla 50. ”Att åldras är en ynnest, alla får inte chansen” som någon klok person uttryckte det. Jag hör till de lyckligt lottade som inte har någon åldersnoja. Sen kan det visst det vara småirriterande att känna att orken inte är den samma som för 10 år sedan. Kroppen är stelare och synen klart sämre. Men livet är gött och att fira den stora dagen med familj, släkt och goa vänner var härligt!

Kan bara konstatera att mina vänner känner mig väldigt väl och tagit fasta på mitt nya miljömuppiga jag. Jag blev uppvaktad med så fina och genomtänkta presenter. Ett eget växthus står högt på önskelistan och det har jag nu fått en fin grundplåt till. Jag fick också en mängd olika upplevelser i form av events, inbjudningar, mat och golf. Inga onödiga prylar så långt ögat kunde nå. Blev alldeles rörd av alla klimatsmarta, omtänksamma och generösa vänner!

Att fylla 50 kan jag verkligen rekommendera! Och kortet som dottern gav mig säger verkligen allt … 🙂

50
Se det från den ljusa sidan … 
… du är ju inte riktigt HUNDRA!

Ekopresent

 

Ekodelikatesser, en av många klimatsmarta presenter!