Kom precis på att nu har det gått fem år sedan jag bestämde mig för att börja blogga. Då hade bloggen ett annat namn och bestod av allmänna inlägg om hur man kan leva klimatsmart. Efterhand blev det fler och fler inlägg relaterade till mat och jag startade sidan Klimatglad som även innehåller en receptsamling.

Tiden att blogga har inte riktigt funnits det senaste året, men mitt intresse för frågorna är lika stort. Mycket har hänt i min vardag dessa fem år. I många avseenden lever jag ett bättre liv med fler medvetna val. Ett ämne jag tänkte ta upp i kommande inlägg. När jag nu ska få tid att skriva dem. Fortsättning följer …  🙂

 

5år som bloggare
5 år!

 

 

Läsplatta
Nostalgitripp: Första ämnet i bloggen 2012 handlade om digitala böcker. Det har sedan dess varit det naturliga sättet för mig att läsa böcker, åtminstone romaner.