Dags att summera En köpfri dag, och för egen del En köpfri vecka. Inte en endaste pryl har jag inhandlat sedan förra lördagen. Förvisso börjar det bli dags att besöka en butik för det ekar nästan nu när jag öppnar kylskåpet. Just igår under En köpfri dag blev det lite antiklimax i min köpdvala. När man ligger däckad i sängen är det ju ingen direkt prestation att låta bli att handla. 🙂

Har jag då saknat att inte springa i affärer? Nej, det kan jag inte påstå. Jag försöker ju redan nu att handla så lite som möjligt, helst veckohandla mat. Att gå runt i affärer för nöjes skull är inte heller min grej. Ett besök på ett ställe som IKEA brukar föregås av en grundlig planering och så går vi in i butiken och hämtar det vi ska ha så snabbt det bara går. IKEAs snittslade bana gör mig smått tokig av otålighet.

Kan jag då tänka mig fler köpfria perioder? Ja, absolut. Varför inte en hel månad nästa gång, men då exkluderat mat.

 

En köpfri dag i media
http://hallplatshaden.wordpress.com/2012/11/25/media-for-en-kopfri-dag-2012/

Lite smått komiskt var det att läsa på Sydsvenskans hemsida om den tredje utrymningen av Emporia i Malmö. Just på En köpfri dag!
http://www.sydsvenskan.se/malmo/emporia-utrymt-igen/