Så här inför ”En köpfri dag” ska jag ju egentligen inte uppmuntra till inköp, men jag ska ändå göra lite reklam. Igår fick jag nämligen hem de ekologiska tröjor som jag beställde förra veckan. Jag har spanat runt ett tag på olika företag som säljer ekologiska kläder. Hittills har jag bara haft ett enda ekologiskt plagg i garderoben, nu har jag ökat på med 200%. Därmed är jag alltså uppe i totalt tre ekologiska tröjor. Och mer kommer det att bli.

Jag fick nyligen tips om webbutiken HETS (Healthy Ecological T-Shirts). Den drivs av fyra gymnasister i Lund som ett projektarbete. 20% av deras vinst kommer att skänkas till välgörenhet. Vilken bra initiativ så varför inte gynna dem tänkte jag. Sagt och gjort jag beställde hem två pikétröjor i 100% ekologisk bomull, snygga och behaglig kvalitet. Den ena har jag redan invigt under dagen. Det kändes faktiskt extra skönt att klä sig ekologiskt i morse.

För de bloggläsare som vill testa tröjorna från HETS har jag blivit utlovat en rabatt. Stort tack för det! Ange bara rabattkoden ”ee4life” i kassan så får ni 10% rabatt när ni handlar. Rabatten gäller till 1 december.

http://hetshirt.se/