Vi firade Earth Hour tillsammans med goda vänner för andra året i rad, så från och med nu är det att betrakta som en tradition. Vi åt gott, ekologiskt och klimatsmart förstås! På menyn stod marinerade jordärtskockor till förrätt och till varmrätt dovhjortstek (http://klimatglad.se/dovhjortstek/). Även jag smakade lite av köttet som var fantastiskt gott. Högsta betyg till kocken, maken alltså!

Under själva Earth Hour tände vi några ljus och satt i mörkret och mumsade på lite goda ostar och gott vin. Middagen avslutades sedan med kaffe och Earth Hour-pajen (http://www.brodpassion.se/2013/02/earth-hour-bakelsen-2013.html). Den har blivit en riktig favorit och kommer definitivt att lagas fler gånger. Jag upptäckte i somras kombinationen plommon och björnbär och använder den i pajen. Det blir väldigt friskt och gott och vi får äntligen användning av alla våra plommon!

Earth Hour

 

Earth Hour-paj