Earth Hour börjar verkligen bli en tradition nu. Vi bjöd även i år hem goda vänner för att äta och dricka gott och sedan kura skymning tillsammans. När jag har gäster tycker jag fortfarande att det är knepigt att laga riktigt god vegetarisk mat, så oftast bjuder vi på någon form av kött, ekologiskt förvisso. Men just när vi uppmärksammar Earth Hour känns det sådär att bjuda på kött. Därför blev det nästan vegetarisk mat denna gång. Vi bjöd på surdegspizza med tomat, mozzarella och champinjoner. För att få lite variation lade vi även lite rimmad lax på en av pizzorna (när den var färdiggräddad förstås). Massor med grönsaker serverades till detta.

Till dessert blev det goda ekologiska ostar som jag hittat på Malmborgs och även en smarrig efterrättspizza med päron och vit choklad. Helt köttfri middag alltså! Men mycket mjölkprodukter blev det istället. Nästa steg om jag ska utmana mig själv är att laga en helt vegansk festmåltid. Men där är jag inte på långa vägar ännu. Får öva ett år först! Minst …

Earth Hour 2014