Nu har det varit stiltje länge på Klimatglad. Inga blogginlägg, bara några enstaka bilder på Instagram. Ett svalnande intresse för miljöfrågor? Nej, absolut inte! Men jag har inte haft så mycket tid och energi. Och framför allt inte lust att sitta framför en dator på fritiden. Får nog av den varan på jobbet tycker jag. Men nu har jag fått en fantastisk anledning till att göra en uppryckning. Jag har nämligen blivit mormor!

Ett litet gossebarn, drygt en månad gammal, är nu mitt största glädjeämne. Att bli förälder var helt fantastiskt, men att få barnbarn känns faktiskt ännu större. Är så tacksam att få uppleva det och ha dotter och dotterson på nära avstånd. Såklart kommer lilleman skämmas bort med oändliga mängder kärlek. Förmodligen med en del saker också. Babykläder är ju väldigt svårt att motstå. Men jag ska jobba på att bli en klimatsmart mormor!

Hand i hand