Tio månader har nu gått sedan jag kom igång med bloggandet och en mera miljövänlig livsstil. Under den senaste månaden har hösten verkligen etablerat sig och vintern står snart för dörren. Uteaktiviteterna är få, trädgårdslanden ligger i vila och det enda som återstår är att skörda den sista grönkålen lagom till julbordet.

Några stora förändringar i vår vardag har det inte varit under november. Fortfarande är vi lite dåliga på att åka buss. När vi ska på samma håll så blir det ofta att vi tar bilen. Men två dagar per vecka blir det i alla fall att jag tar bussen. Det är rätt skönt med de extra promenader och lässtunder som detta ger möjlighet till. Månadens stora händelse var definitivt besöket på Ängavallen. Fantastiskt gott kött som är värt vartenda öre. Hellre en mindre mängd fantastiskt gott kött än en stor mängd halvbra kött! Köttet till årets julbord kommer absolut att inhandlas där.

Under november har jag gått en distanskurs i medveten konsumtion. Den har varit lärorik, återkommer till det i kommande inlägg. Mycket roligt har det också varit att utbyta erfarenheter, få tips och diskutera med övriga kursdeltagare.

Väldigt glad är jag också över att antalet bloggläsare ökar. Just idag kom bloggen upp i 70 likes. Så kul!