Det har varit fortsatt ganska kallt väder, så jag har inte kommit så långt ännu med frösådden och utplanteringen av alla växter. De fröer jag väntar med är framför allt bönor som vill ha lite högre temperatur i jorden. Några tomatplantor har jag trots allt vågat sätta ut och jag håller nu tummarna för att det inte blir frost någon natt. Inne står fortfarande ett antal tomatplantor, gurkplantor, gyllenbär OCH chili. Några egna chilifrön har jag inte fått att gro i år. Mycket konstigt för jag har aldrig haft problem med det tidigare. Nu har jag testat även med köpta fröer, men de grodde inte heller. Skumt! Är det något med jorden?

Hur kan jag då ha chiliplantor? Jo, lite bytt-är-bytt med goda vänner. Jag har kunnat bidra med blandade växter från trädgården och mina tomat- och gurkplantor och har i utbyte fått chiliplantor och en rabarberplanta som ska få ersätta vår gamla som fortfarande inte ger någon skörd att tala om. Jag ska vårda dem ömt! Hoppas att mina bidrag kommer till glädje också.

Rabarber

Chili