… är inte en robotdammsugare. För min del innebär årets julklapp att jag faktiskt köpt EN julklapp för första gången på ett tag. Med vuxna barn har vi de senaste åren nöjt oss med att köpa två små paket var, typiskt något ätbart eller en förbrukningsvara, och så har vi haft paketleken. Kul, spännande och väldigt anspråkslöst.

Men under hösten har dottern blivit sambo och bonusmamma, vilket gör mig till en stolt bonusmormor! 🙂 Och såklart har jag köpt en julklapp till den lilla tösen. Det fick bli en låda med pysselgrejor, papper och kritor. Sånt som en pysselglad tjej definitivt kommer att använda. Mina bidrag till paketleken är också inhandlade, men vad de är kan jag förstås inte avslöja. Någon kan ju råka läsa dessa rader … Jag kan däremot avslöja att barnen med respektive kommer att få lite pengar också. Det är ett välkommet bidrag för de unga som precis satt bo.

Det känns verkligen skönt att veta att vi inte köper en massa onödiga saker. Alla har samma förväntningar och ingen kommer att bli besviken på julafton. Förutsättningen finns för en God Jul.

Aretsjulklapp