Ingen kan väl beskylla mig för att vara en shoppingmänniska. Jag har helt enkelt inget tålamod att gå i affärer. Ofta har jag en tydlig plan när jag åker och handlar, gärna en shoppinglista. Så funkar jag även när det gäller kläder och handlar sällan på impuls. I år har jag inte köpt några kläder alls förrän nu. Och nu var det verkligen dags att köpa nya jeans. Favoritbyxorna började bli lite väl slitna och urtvättade. Dessutom saknade jag en sommarjacka. Det fick helt enkelt bli ett besök på köpcentrat. Jeans hittade jag snabbt men sommarjacka var lite knepigare. Först hittade jag bara diverse militärgröna jackor, inte riktigt min stil. Men till slut hittade jag en marinblå jacka i seglarstil i en sportaffär. Det stod mitt namn på den!

Tyvärr blev det inga ekologiska köp denna gång. Utbudet i butik är fortfarande väldigt litet och att handla på nätet känns lite väl vanskligt när det gäller byxor och jackor. Nästa gång kanske. Hoppas dock att det dröjer …