Dags att summera andra veckan som miljö- och energibloggare! Har även denna vecka lagt upp minst ett inlägg per dag. Det är väldigt kul att skriva, verkligen annorlunda mot allting jag gjort tidigare. Jag har fortfarande många idéer om vad jag vill skriva om och det poppar hela tiden upp nya, inte minst från de kommentarer jag får både i och utför bloggen. Tack alla ni som bidrar, det betyder väldigt mycket!

Veckans bra val

Denna veckan handlade jag bara en gång, i lördags. Vi har klarat oss hela veckan utan att behöva komplettera, men nu är griffeltavlan i köket fullskriven med varor som börjar ta slut. Det är verkligen dags att handla idag! Mycket av middagsmaten under veckan har funnits färdiglagad i frysen, så det har varit riktigt bekvämt.

Jag har också fortsatt med mitt surdegsbakande, veckans bröd blev ett dinkelbröd. Därför har vi inte behövt köpa något mjukt bröd, bara knäckebröd. Knäckebröd kan man annars också baka med surdeg, måste testa det någon gång!

Veckans mindre bra val

Målsättningen att åka buss fyra dagar denna veckan höll tyvärr inte, det blev bara en dag. Några dagar fungerade det helt enkelt inte rent praktiskt, men i fredags måste jag erkänna att det var latmasken i mig som tittade fram. Jag var inte lockad av att stå och frysa på busstationen.

Veckan som kommer

Idag är det dags att planera kommande vecka. Vi har lite kul idéer kring matsedeln och den vegetariska familjemiddagen imorgon. Mer om detta imorgon. Jag hoppas också att det kommer att fungera bättre med bussåkandet nästa vecka.