Så här i efterhand måste jag medge att jag inte hade någon klar bild av vad jag egentligen ville göra med min blogg, vilken respons den skulle få eller vilka förändringar i vårt liv den skulle bidra till. Om någon för tre månader hade sagt till mig så här.  ”Karin, om tre månader så ser ditt och familjens liv ut så här”:

  • Du åker buss till jobbet varje dag.
  • Du tar med dig matlåda till jobbet.
  • Familjen har gått från 10-20% ekologiska inköp till 90%.
  • Familjen har gått från 1 köttfri dag i veckan till 4-5.
  • Du bakar allt mjukt bröd familjen äter plus en del av knäckebrödet.
  • Familjen har tagit tag i odlingsintresset igen och planerar för en utökning av trädgårdslandet.

Jag hade inte trott att det var sant, inte heller att det var möjligt. Men det är det uppenbarligen. Vad kommer att hända härnäst? Och bäst av allt är att jag verkligen gillar ”mitt nya liv”!

Under de veckor jag gjort uppföljning har bloggen haft mer än 1000 besökare. Så kul! Tack alla läsare, välkomna att följa fortsättningen!