Dags att summera veckan som gått, en mycket intensiv vecka. Vad har då hänt på miljöfronten? Jo, många av mina nya vanor börjar kännas ordentligt etablerade nu. Att åka buss till och från jobbet är verkligen en vana jag trivs med. En lite nyare vana är att ta med lunchlåda. Det brukar sägas att det tar ett par veckor att lägga sig till med en ny vana. Så eftersom jag inte köpt lunchmat de senaste veckorna så är jag nog på god väg. Ibland kompletterar jag min matlåda med att köpa lite grönsaker i restaurangen, efter säsong förstås. Dock fuskar jag med att köpa en cappuccino ibland och fralla på fredagmorgnarna när vi har tidiga morgonmöten. Det är så skönt att få sova en liten stund längre …

Några nya ”likes” av min blogg har tillkommit, bl.a. från Naturskyddsföreningen. Tack, jag blir så glad!  Jag gillar er också!  🙂

 

 

 

 

Nästa vecka är det dags för summering av första kvarttalet. Vad tiden går fort!