Eftersom det är påskhelg nu så slutade min bloggvecka igår torsdag och inte som annars på en fredag. Hur har då veckan varit? Ja, jag har knappt varit hemma känns det som. Helgen tillbringades med olika ideella aktiviteter och vi firade Earth Hour med goda vänner. I veckan har det sedan varit mycket kvällsaktiviteter borta + födelsedagsfirande. Full fart med andra ord!

Problemet med att vara borta mycket är att planeringen har en tendens att spricka. Är det inte fyra personer hemma som ska äta middag, utan bara en eller två, så är det lätt hänt att det blir avvikelser från den tänkta menyn. Det kan i sin tur leda till att det inte blir några trevliga matportioner över som jag kan ta med till jobbet. Den enda lunchportion som blev till den här veckan lyckades jag dessutom glömma hemma. Det sitter inte riktigt i ryggmärgen ännu …  🙁

Ser verkligen fram emot några lediga dagar nu torsdag-måndag. Det ska bli skönt att koppla av och hitta lite tid till att bara vara. Det är inte bara jag som är lite sliten just nu. I morse var jag sugen på att sätta en deg till knäckebröd men min rågsurdegsgrund var helt ur form. Jag har missat att mata den. Men nu har den fått stå framme under dagen och fått ett rejält skrovmål av mjöl och vatten så att den bubblat upp igen. Imorgon tror jag att det blir bak!  🙂